Liviu Iolu și Vlad Mixich vin la Masterclass Superscrieri- mai sunt câteva locuri


Data publicării: 21/04/2017

Oferim cinci locuri la următorul Masterclass Superscrieri de miercuri, 26 aprilie, cu invitații speciali Liviu Iolu și Vlad Mixich, la discuție moderată de Teodor Tiță.

Teodor Tiță va modera discuția despre cum au aplicat cei doi know-how-ul de jurnalist ca reprezentanți ai unor instituții publice sau private importante:

 -> Cum circulă informația în instituții? Vorbim despre comunicare internă, dar și externă
 -> Cum se vede din instituție nevoia de comunicare publică? Rămâne la fel de importantă?
 -> Cum se vede jurnalismul românesc din poziția celui care trebuie să răspundă la întrebări.

Participarea se face pe bază de invitație. Dar punem la dispoziția comunității noastre de prieteni 5 locuri, pentru care vă rugăm să ne scrieți pe pagina de Facebook. În caz că se mai eliberează locuri, vă mai anunțăm. 

Întâlnirile se adresează în primul rând jurnaliștilor. Dar și tuturor celor preocupați de jurnalismul quality și de reprofesionalizarea  presei din România – profesioniști din alte domenii (PR, business, industrii creative ș.a.), interesați de mecanismele nevăzute și insight-urile meseriei de jurnalist).

Ne vedem miercuri seară, de la ora 19:00, în suffffrageria noastră, din Ion Brezoianu 4.

Mai multe detalii despre invitații speciali și Masteclass Superscrieri.

Alți invitați cu care am povestit: Emilia Șercan & Ovidiu VangheleMirela Neag & Cătălin Tolontan (GSP), Liviu Avram (Adevărul),  Paul Radu & Mihai Munteanu (RISE Project).

Vezi rezumatul video de la ultimul masterclass: