Seminariile DoR: Andrei Pungovschi, 28 noiembrie


Data publicării: 19/11/2013

Joi, 28 noiembrie, vă aștepăm la un nou seminar DoR, o discuție despre meșteșugul poveștilor cu fotoreporterul Andrei Pungovschi.

Pungovschi colaborează frecvent cu Decât o Revistă și fotografiază și pentru AFP, Dilema Veche, Esquire și The Guardian. A câștigat premiul de excelență la Pictures of the Year International, secțiunea “Portret” pentru o fotografie din Norii sunt prietenii tăi. În ultimul an a documentat proteste în Cairo, Istanbul, Sofia și București. Joi ne va vorbi despre poveștile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor pe teren.

Biletele costă 30 de lei şi se cumpără din DoR Shop (pentru alte modalităţi de plată, scrieţi la crina.olteanu@decatorevista.ro). Locurile sunt limitate.

Evenimentul, organizat împreună cu prietenii de la Decât o Revistă, are loc în mansarda FFFF şi va începe la ora 19:30 – intrarea se face de la ora 19:00.

 

O extensie a conferinţei anuale de jurnalism narativ The Power of Storytelling, Seminariile DoR sunt dedicate oricui vrea să înveţe să folosească unelte noi şi să afle care sunt mecanismele poveştilor în varii medii. Fiecare ediţie are un invitat care îşi explică meşteşugul şi apoi e descusut de participanţi.

Printre invitații de până acum: fotograful Alex Gâlmeanu, regizorul Marian Crișan, Cristian Paul, expert în branding, scriitorul Philip O’Ceallaigh, muzicianul Doru Trăscău.

* Povești pentru suflet, ceai pentru trup. Seminariile DoR sunt aromate cu ceaiuri Tea Forté.