Vocile noilor generații: Acti-vloggerii nominalizați la Superscrieri #11


Data publicării: 21/04/2022

În fiecare an căutăm voci ale noilor generații, care iau inițiativă în prezentarea unor situații/tematici cu rol educativ & inspirațional pentru comunitățile tinerilor.

Vlad Petreanu este juratul dedicat acestui premiu special, pe care l-am creat împreună cu Bitdefender.

Iată care sunt acti-vloggerii din finala acestei ediții:

Adriana Radu / SEXUL vs BARZA
„E nevoie de informație publică ușor de înțeles pe subiectul relațiilor sexuale. Adriana Radu face foarte mult pentru comunicarea drepturilor și obligațiilor ce survin o dată cu actul sexual.”

Andrei Terbea
„Andrei e în altă ligă. Nivelul lui de informație, calitatea analizei, elocința și claritatea explicațiilor îl plasează pe lista scurtă a oricui vrea să înțeleagă un pic mai bine cum funcționează lumea de azi.”

Cătălin Moise
„Interesant, polarizant, și presupun că următoarele editoriale despre capitalism vor avea Internaționala pe fundal.”

Eli Neicuț / Eli vorbește
„Remarcabil succesul lui Eli, atunci când își pune în cap să ajute pe cineva. Excepțional s-o vezi cum deconstruiește o campanie de strângere de fonduri, astfel încât oricare dintre privitorii ei să vadă nu doar cum se face, ci și cum nu se face, dacă vrei să-ți iasă.”

Jimmy Hex
„Entertaining, chill, fun, îmi place că pornește mereu de la cererile publicului.”

Ruxandra Gîdei / 4fără15
„Privind-o pe Ruxandra, poți spera că, vreodată, lectura și piața de carte din România vor deveni fenomene măcar semnificative, dacă nu neapărat dominante ca volum și întindere.”

Află câștigătorii finali pe 16 mai, la decernarea Premiilor Superscrieri #11, când premiem cel mai bun jurnalism al anului 2021 în România.