Nominalizează la premiile speciale: Acti-vlogger, Generația2020 @ Superscrieri #10


Data publicării: 19/01/2021

Căutăm tineri storytelleri cărora să le arătăm încrederea noastră. Noile generații de autori au propriul stil de a pune filtre pe fața lumii și de transmite mai departe povești despre realitate care modelează percepții și comportamente, care inspiră schimbări și ne influențează viitorul ca societate.

Propune până pe 19 februarie pentru cele două premii speciale dedicate noilor generații, pe care le vom acorda în cadrul Galei Premiilor Superscrieri #10, când premiem cel mai bun jurnalism și storytelling al anului 2020 în România.

Dacă te inspiră, înseamnă că îl/o crezi

Nominalizează la Premiul Special „Acti-vloggerul anului”
susținut de Bitdefender 
jurizat de Vlad Petreanu

Pentru că vlogging-ul este un nou mod de exprimare și o sursă importantă de informare a adolescenților, vrem să-i susținem pe aceia dintre ei care expun subiecte relevante pentru o mai bună înțelegere a realității. Așadar, căutăm vloggeri tineri, care au potențial să schimbe percepții și să devină un model pozitiv, inspirându-i și pe alții să se exprime și să aibă o atitudine sănătoasă pentru poveștile care le definesc lumea.

Acest premiu special este co-creat de Fundația Friends For Friends împreună cu Bitdefender, ca un demers de încurajare a vocilor tinere din zona non-ficțiunii, care iau inițiativă în prezentarea unor situații/tematici cu rol educativ & inspirațional pentru comunitățile tinerilor.

Vlad Petreanu (jurnalist, blogger, radiomatinal la Europa FM), care va decide câștigătorul/câștigătoarea, ne spune cum vede el acest acti-vlogger:

„Fiecare dintre noi, cei care producem conținut în rețelele sociale, avem o voce publică. Suntem citiți, ascultați, priviți de publicul nostru, mai mic sau mai mare, după posibilități. Ce nu trebuie să uităm niciodată este că, indiferent cât de puțini sau mulți sunt cei care ne urmăresc, avem o responsabilitate față de ei. Suntem ținuți să fim sinceri și corecți în exprimările noastre și, mai ales, să ne întrebăm întotdeauna înainte de a publica ceva: cu ce ajută asta audiența mea, cum devine publicul meu mai bine informat, mai bine intenționat prin ceea ce-i ofer?

Acti-vloggerul anului trebuie să fie un astfel de creator de conținut, care înțelege că poartă răspunderea onestității față de publicul său. El – sau ea – determină schimbări în bine prin exemplul său, prin creativitatea cu care-și construiește mesajul și prin impactul montajelor sale audio-video.”

✍ NOMINALIZEAZĂ AICI „ACTI-VLOGGERUL ANULUI”

Oferă-i o încurajare. Arată-i încrederea ta!

Nominalizează la Premiul Special „Generația2020”
susținut de Azaria Food

Prin această distincție vrem să recunoaștem și să încurajăm un jurnalist la început de carieră, care se remarcă prin talent și dedicație: fie c-a publicat deja un material curajos, de impact, sau are toate calitățile pentru un super jurnalist în devenire (perseverență, aplicare).

✍ NOMINALIZEAZĂ AICI „GENERAȚIA2020”