Scrisoare deschisă către România


Data publicării: 29/10/2013

Suntem la a treia ediție a Premiilor Superscrieri și ne pregătim de Gala de Premiere.

Vrem ca acest eveniment să devină o motivație pentru performanță și o recunoaștere în plus pentru autorii de creative non-fiction, așa că ne-am propus să îl facem cât mai bine.
Și, pentru că știm că avem mulți prieteni care cred în ceea ce facem, că suntem mulți cei care credem în foloasele pe care le poate aduce acest gen de scriitură întregii societăți, am lansat o pagină pe care oricine ne poate susține.

Credem foarte tare în povestea cu oceanul alcătuit din picături de apă și cu zidul format din fiecare cărămidă. De putut, suntem siguri că se poate. Tot ce trebuie să facem este să ne adunăm cât mai mulți cei care credem în susținerea acestui tip de scriitură, creative non-fiction, și încurajarea acestui tip de scriitori. Pentru că ei sunt cheia pentru o Românie de mâine mai echilibrată, mai corect informată, mai bună.

O poți face și tu, dacă vrei să pui o cărămidă cât de mică la construirea acestui mic Pulitzer românesc, Superscrieri.

Înainte de a te hotărî, citește și scrisoarea noastră către România. Către tine, de fapt. Și către toți cei pe care îi cunoști sau nu.

Indiferent dacă vei vrea să ne susții sau nu, ne-am bucura să știm că măcar mesajul nostru ajunge la câțiva prieteni de-ai tăi.

VEZI CUM POȚI SUSȚINE SUPERSCRIERI

newsletter 50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto