Ultimele zile de înscrieri la Superscrieri #8


Data publicării: 19/12/2018

Marele câștig al Premiilor Superscrieri nu sunt doar cei peste 100 de autori pe care am reușit să-i premiem în cele 7 ediții încheiate. Lor li se adaugă sutele de materiale jurnalistice care au ajuns pe masa juriului, ne-au ajutat să aflăm povești în afara bulei noastre și ne-au dat încredere că meseria asta este încă pe mâini bune.

Trimite-ne materialele tale cele mai muncite în 2018, până pe 31 decembrie.
Vezi Regulamentul și înscrie-te aici

Îți reamintim principalele noutăți ale ediției:

  • am crescut valoarea premiilor I/categorie de la 500 la 800 de euro, iar premiul cel mare, Superscrierea Anului, va fi 1.500 euro
  • susținem încă o categorie de concurs (Fotojurnalism/Fotografie documentară & Fotografie de news), deci 6 categorii de premii în total (alături de Investigație, Reportaj, Portret, Opinie, TV&video-jurnalism)
  • Gala de Premiere va fi în martie 2019, împreună cu o nouă ediție a Zilelor Superscrieri.

 

MESAJ PENTRU CITITORI

În toți acești 8 ani de Superscrieri am văzut cât de mult contează legătura directă dintre public și autori.
Dacă ai citit ceva care te-a marcat și crezi că ar merita mai multă recunoaștere, spune-i autorului că materialul lui e demn de un premiu și trimite-l la Superscrieri (până pe 31 decembrie). Așa ne poți ajuta și pe noi să aflăm despre povești din afara bulei noastre și să-i adunăm pe cei mai buni autori la Superscrieri.

 

+ Între timp, am lansat și Premiile Onorifice, unde oricine poate nominaliza, până pe 31 ianuarie (Presă Locală, Editorul Anului, Redacția Anului, Generația2020, Watchdog-câinele de pază al democrației, Premiere în presa cotidiană, Carte de non-ficțiune, Revoluția Cititorului).